A Pokémon GO volt egyszer a világ legjátszottabb és legtöbb pénzt kereső mobiljátéka. Még ma is közkedvelt, s már van olyan játékos, aki 50-es szintű.

Azt hiszem kevés embernek kell bemutatni a Pokémon GO-t. Az első verzió még 2016 júliusában jelent meg, s egy pillanat alatt őrületbe kergette a világot. Hirtelen hatalmas embercsoportok verődtek össze az utcán, szinte mindenki Pokémont vadászott akkoriban az okostelefonján. Az elvarázsolt tömegek sajnos baleseteket is okoztak, a játék több figyelmetlen ember halálát is okozta az első hetekben-hónapokban.

A lassan öt éves játék körül azóta már leült a hype, bár még így is félelmetes pénzeket hoz a Nianticnak évente. Eleinte komoly kritikák érték a játékot, ugyanis az elkapott Pokémonokkal nem lehetett csatázni. Holott pontosan ettől érdekesek ezek a különleges lények. Az elmúlt években természetesen ezt a rést már javították a pajzson, ezzel gyakorlatilag végtelenre növelve a játék szavatosságát.

Számtalan elhivatott „edző” játssza mind a mai napig a Pokémon GO-t, a Twitch egyik leghíresebb és legnézettebb alakja, Ninja például mind a mai napig tart Pokémon GO streameket. Viszont közel sem ő a legnagyobb rajongója a játéknak,

FleeceKing ugyanis mindenkit kenterbe vert a napokban.

 

Ő lett az első olyan játékos, aki el tudta érni az 50-es szintet Pokémon GO-ban. Ahhoz, hogy ezt elérhesse, közel 700 millió tapasztalati pontot kellett szereznie a játékon belül. Mindezt 20 ezer 614 kilométer sétálás alatt hozta össze. A majdnem 800 ezer Pokémonnal rendelkező játékos 2017 februárjában csinálta a fiókját, vagyis majd’ négy év kellett neki ahhoz, hogy mindezt elérje.

Ha másra nem, arra ez a teljesítmény biztosan jó volt, hogy félelmetesen sokat mozgott közben. A Föld leghosszabb szélességi köre, az Egyenlítő például 40075 kilométer hosszú. FleeceKing tehát már félig körbe is sétálta a Földet!

https://leet.hu/page/3/?s=Shark&post_type=product

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×