Ha minden igaz, hamarosan egyre többet megtudhatunk az ikonikus Star Wars játékok folytatásairól.

Lehetséges, hogy az Electronis Arts elvesztette a Star Wars játékok exkluzív kiadásának engedélyét, mivel az elmúlt órákban egyre több címről érkezett hír. Bár a Lucasfilm Games úgy tűnik, több Star Wars projektet tervez, ez nem jelenti azt, hogy az EA ne készítene több játékot a franchise-ban.

Douglas Reilly, a Lucasfilms Games alelnöke a hónap elején a hivatalos Star Wars blogon írt bejegyzésében azt írta: „nagyon büszkék vagyunk azokra a játékokra, melyeket az EA-vel közösen készítettünk. Folytatjuk velük a munkát, a kapcsolatunk soha nem volt erősebb. Számos projektünk van folyamatban az EA tehetséges csapataival.”

 

Ez tehát azt jelenti, hogy az EA még sok játékot mutat be nekünk, és úgy tűnik, nem is kell sokat várnunk arra, hogy megismerjük a projektjeiket. Legfrissebb pletykák szerint idén bejelentik a Star Wars Battlefront III és a Star Wars Jedi: Fallen Order 2 megjelenését is.

Ezt egyébként egy Reddit poszt állítja, ami általában azt jelenti, hogy a hírt nem árt fenntartásokkal kezelni. Egyéb hírek szerint a Battlefront 3 még a fejlesztés nagyon korai szakaszában van, valamint a DICE megpróbálja megújítani a franchise-t. Persze nem először halljuk, hogy a Battlefront 3 merőben eltérhet a korábbi két játéktól.

Battlefront III, Fallen Order 2, and more to be announced this year from GamingLeaksAndRumours

Ami a Star Wars Jedi: Fallen Order 2-t illeti, a szivárogtató azt állítja, hogy a játék sokkal több ideig készül a Respawn-nál, mint amire számíthattunk volna. Állítása szerint a stúdió már az első Jedi: Fallen Order 2019-ben megjelent játéka előtt megkezdte a munkát. A bejelentésre valószínűleg 2021 második felében kerül sor. Más pletykák szerint egy meg nem nevezett stúdió a Knights Of The Old Republic 3-mon dolgozik.

Mindezek mellett, valamint a Lucasfilm Games fejlesztés alatt álló játékaival együtt úgy tűnik, hogy manapság nagyon jó dolog Star Wars rajongónak lenni.

https://leet.hu/page/3/?s=Shark&post_type=product

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×