Gőzerővel dolgoznak a Halo Infinite-en a fejlesztők. A játéknak már tavaly meg kellett volna jelennie, ám a visszajelzések miatt ez azóta is csúszik.

A Halo rajongók biztosan nem örültek a 2020-as évnek. Mindenki nagyon várta az új Xbox Series S/X gépeket, mert megjelenési címként volt megjelölve a legendás Halo-széria legújabb epizódja, az Infinite. A bemutatók viszont mindenkit kiakasztottak.

A grafika közel sem hozta azt, amire „következő generáció” alatt gondoltak a játékosok, s a játékmenet sem nyűgözött le túl sok embert. A fejlesztők pedig ennek hatására úgy döntöttek, hogy adnak még egy évet a játéknak.

Most pedig úgy tűnik, hogy akár még az idei megjelenés is kérdéses lehet.

Ami hivatalos, hogy idén több béta tesztelés is zajlani fog a játékhoz. Most úgy tudni, hogy ősszel érkezik majd a játék, viszont ha a tesztelések nem haladnak jól, akár 2022-re is áttolódhat a cím premierje.

Pozitívum viszont, hogy mi magunk is kivehetjük a részünket a tesztelésből. A bétaprogramba a hivatalos weboldaldalon lehet jelentkezni, aminek a következő a folyamata:

  1. Keresd fel Halo Insider Program oldalt.
  2. Kattints a „Sign Up” linkre.
  3. Jelentkezz be az Xbox Live felhasználódba.
  4. Majd pedig jelentkezz be a Microsoft fiókodba.

Reméljük sikerül méltó köntösbe bújtatni az ikonikus sorozat legújabb epizódját, s hogy még idén fejest ugorhatunk az akcióba.

https://leet.hu/page/3/?s=Shark&post_type=product

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×