Könnyen lehet, hogy a Fortnite Crew előfizetők kaphatják meg majd a skint.

Az Epic Games mindig is magas szinten űzte a marketingtevékenységét, ezt lehetetlen elvenni tőlük. Vasárnap is megmutatták, hogy nem véletlenül vannak az élmezőnyben 2021 elején is. A Fortnite hivatalos Twitter csatornáján vasárnap kora délután egyre furább üzenetek kezdtek megjelenni.

„Drift? Drift. Come in. Do you read me?”

Az első üzenetek

Az Chapter 1 Season 5 ikonikus karakterét, Driftet szólította meg egy titokzatos idegen Twitteren keresztül. A bajba jutott hős az írások alapján a Fox Clan tagja csakúgy mint Drift vagy épp Catalyst. Az üzenetekkel egyidőben a cég megváltoztatta a Fortnite Twitter fiók avatar és borítóképét is.

A megváltozott borító és avatar

Így már kezdett körvonalazódni a játékosok számára is, hogy miről van szó. Feltehetőleg a következő Fortnite Crew csomag outfitje áll a titokzatos üzenetek mögött. A borítókép bal oldalán egy kis részletet láthatunk is belőle, Drifttel és Catalysttel a háttérben.

Természetesen nem mehetünk el a Lucky Landing ihlette háttér mellett sem. A hely visszatérésére már a szezon eleje óta több utalást találtak a leakerek a fájlokban, így egyáltalán nem lenne meglepő, ha a v15.30-as frissítés visszahozná az ikonikus helyszínt.

Az utolsó üzenetek

Az üzeneteket a Fortnite később törölte Twitterről, illetve az avatar/cover képeket is visszaállították az eredetire, ám szerencsére még eltűnésük előtt sikerült lementenünk egy részüket. Izgatottan várjuk, hova is fut ki ez a történetszál! 

https://leet.hu/?s=%22audio-technica+ATH%22&post_type=product

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×