A Warzone játékosai szerint a Nuketown Gulag tisztességtelen előnyhöz juttatja a párbajok egyik játékosát. Ez nem fair.

Valószínűleg mind tudjátok, ezért le sem írom, hogy a Call of Duty: Black Ops Cold War első évadával jelentős mértékben megváltozott a Warzone. Bekerültek a Cold War fegyverek, sőt rengeteg új tartalmat és lehetőséget kaptunk, többek között például új Gulagot is. Természetesen a rengeteg új tartalom mellett rengeteg hiba és rengeteg egyéb probléma is felütötte a fejét a játékban, de erről most ne beszéljünk. Játékosok ugyanis egy teljesen más típusú gondot fedeztek fel.

A játékos szerint ugyanis a Nuketown Gulag egész egyszerűen nem fair.

A korábbi Modern Warfare Gulag esetében, a zuhanyzóban mindkét oldal ugyanolyan. Egyformák a szögek, tehát a párbaj során mindkét fél egyenlő esélyekkel indul. A Nuketown Gulag azonban teljesen máshogyan, aszimmetrikus módon épül fel. A Warzone játékosai emiatt úgy vélik, hogy az egyik oldal tisztességtelen módon kedvez annak, aki onnan indul.

„Az új Nuketown Gulag aszimmetrikus elrendezés az egyik játékos számára jelentős előnyt jelent. A Gulagban 40 százalékban azért haltam meg, mert az ellenfél a kocsironcs mögött kempelt. A Gulagot eredetileg nem erre tervezték. Ezen változtatni kéne” – írta a téma felvetője a Redditen.

The new Nuketown gulags asymmetrical layout gives 1 player a major advantage over the other from CODWarzone

Mind kiderült: a felvetéssel sokan egyetértenek, és szerintük az autót el kéne távolítani a Gulagból. Vagy legalábbis megváltoztatni annyira, hogy ne lehessen átlőni rajta. Ez ugyanis tisztességtelen másokkal szemben. Persze vannak olyanok is, akik nem értenek egyet a felvetéssel, azt állítva, hogy minden esetben van lehetőség arra, hogy kijátsszuk a tisztességtelennek tűnő előnyt. Minden a játékosokon múlik.

Valószínűtlennek tűnik, hogy a fejlesztők jelentős mértékben megváltoztatnák a Gulag elrendezését egy Reddites felvetés miatt. Kivéve persze akkor, ha mondjuk kiderül, hogy valamilyen javításra szoruló hiba jelent meg itt. Jelenleg azonban ez csak egy érdekes vitatéma.

Te kivel értesz egyet?

https://leet.hu/page/3/?s=Shark&post_type=product

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×