Köszöntsd Viegot egy kis meglepetéssel.

Viego, a Ruined King először egy RPG-játék trailerében jelent meg. A játékot a Riot Games várhatóan idén adja majd ki, de a hős a vártnál hamarabb debütált a League of Legends játékosai számára.

Január 21-én érkezett meg az Idézők Szurdokába és hamar egy stabil választássá vált a jungler posztot kedvelők körében. Bár a bajnok a top és mid lanen is látható időnként, a győzelmi arányok magukért beszélnek.

Viego megduplázza a győzelmek arányát amikor a dzsungelből járul hozzá csapata sikereihez.

Ám annak ellenére, hogy a hős milyen erős lett, a többi bajnokhoz hasonlóan ő is küzd a counterekkel szemben.

Mutatjuk is Nektek ezeket a hősöket, hogy kevésbé legyen idegőrlő a következő meccs:

Rammus

Az egyik legjobb módszer Viego háttérbe szorítására, ha „elvesszük” a saját posztját a játékban. Rammus egy agresszív ganker, aki jóval hamarabb terrorizálhatja a side laneket, mint Viego.

Ezáltal szinte biztos, hogy elérjük majd azt, hogy az enemy team valahogy megpróbálja segíteni Viego munkáját a mi hajkurászásunkkal, de bizony az farm veszteséggel jár majd számukra.

Poppy

Egyelőre úgy néz ki, hogy Viego leghatásosabb ellenfelei a tankos junglerek. Azokat a bajnokokat, akik szupergyorsan és könnyen boldogulnak a dzsungelben – mint Poppy-, meglehetősen nehéz leszedni Viego számára, hacsak nem kap további segítséget társaitól.

Poppy többet tud segíteni csapattársainak a tankossága miatt. Ha Poppy és Viego találkoznak, miközben ugyanazt a sávot támogatják, nagyobb valószínűséggel Poppy sávpartnere sokkal több kárt tudna a papírra vetni.

Evelynn

Egy másik jungler, aki top 1 választás lehet Viego ellen. A skilljei miatt Evelynn nemcsak nagyon gyorsan farmolgat a dzsungelben, de más lanek segítésében is simán felülmúlhatja ellenfelét.

Evelynn álcázása lehetővé teszi, hogy elképzelhetetlen szögekből érkezzen, vagyis senki sem lesz biztonságban, ha „kiskaput” lát. Rammus esetéhez hasonlóan a térkép körüli aktív barangolás is nyomást gyakorol Viegora.

Shaco

Hasonlóan ahhoz, ahogy Evelynn manőverezi a térképet Viegóval szemben, Shaco ugyanezt megteheti további juttatásokkal. Amellett, hogy félelmetes ganker, Shaco kiválóan veszi az akadályokat, mint például a Draket is – egyedül.

Még abban az esetben is, ha Viego véletlenül aktívabb a meccs alatt, simán tarthatod csapatod stabilitását a játékban a sárkányokkal.

Nos, reméljük hogy ez a néhány tipp segít majd abban, hogy könnyebben sikerrel járj Viego ellen. Mindezek csak a hősök képességein alapuló felvetések, viszont fontos megjegyezni, hogy az egyéni játékstílus nagyon sokat számíthat.

Szerinted ki a leghatásosabb ellenfél az új hőssel szemben?  

https://leet.hu/?s=%22audio-technica+ATH%22&post_type=product

×