Az Nvidia nem siette el a startot.

Manapság, miközben tombol a videókártya-hiány, az Nvidia folyamatosan csepegteti az újabb kártyákat, amit csak a szerencsés kiválasztottak tudnak megvásárolni. A középkategóriás RTX 3060 bejelentése ezúttal igencsak rövidre sikeredett, emiatt szép számmal akadnak nyitott kérdések, amire az Nvidia egyelőre nem szeretne válaszolni. Ilyen a megjelenési dátum is, amiről egyelőre hallgat a zöld óriás, de hiába, ugyanis

ezúttal is kiszivárgott a teljes embargólista.

A gyártó partnerei 2021. január 12-én jelenthették be hivatalosan is az újonnan érkező egyedi RTX 3060-asokat. Egy hónappal később, február 19-én fogják majd kiküldeni az első tesztpéldányokat a szaksajtónak, viszont a teszteket csupán hónap végén publikálhatják majd.

A tesztek megérkezésével egyidőben pedig a boltok polcaira is eljutnak majd a termékek, legalábbis a jelenlegi tervek szerint.

Az, hogy ez a valóságban mennyire fog megvalósulni, már egy másik kérdés. Valószínűleg az RTX 3060 Ti-hoz hasonló startra számíthatunk, ami nem túl örömteli, de a jelenlegi helyzetben már sajnos általánosnak mondható.

https://leet.hu/?price=&stock=instock&s=geforce&post_type=product

×