A hamarosan elstartoló Valorant Champions Touron debütálhat a HEET.

Január elején komoly cserét jelentett be a hazai Need More DM alakulata: a hazai CS:GO legenda, Deadfox érkezett Tigene helyére. Ám már jóval előtte, december közepén lehetett tudni, hogy további nagyobb változások érkeznek majd 2021 elején.

 

Az elhomályosított csapatlogóból ekkor még túl sok információt nem sikerült leszűrni a közösségnek, de izgatottan várták a rajongók az elkövetkezendő időszakot. Szerencsére nem kellett sokat várnunk, vasárnap este 19:00 órakor megtörtént a nagy leleplezés.

A need more DM ezentúl a HEET organizáció égisze alatt menetel tovább!

 

Ahogy mostanában szokás, egy nagyszerű videóval is készültek a bejelentésre. Az alapcsapat felépítése a januári Deadfox – Tigene csere óta nem változott, victorsoN személyében azonban tovább bővült az edzői/analyst gárda. A HEET organizáció vezetéséért pedig Pinkova „vakesz” Gábor és Tim „Timmy” Buysee lesz a felelős.

A line-up így a következő:

A HEET első nagy bemutatkozása a Valorant Champions Touron lesz majd hamarosan, ez lesz egyébkent az első nagy volumenű esemény is ahol már DeadFox-szal együtt vág neki a meccseknek a csapat. Gratulálunk és sok sikert kívánunk a HEET-nek!

https://leet.hu/?s=%22audio-technica+ATH%22&post_type=product

 

https://www.facebook.com/groups/valoranthun/

×