A Juventus csillaga, Paulo Dybala sokáig a csapat húzóneve volt. Most Ronaldo mellett elhalványult, viszont Moments lapja a legjobb formáját idézi.

Paulo Dybala már a Palermo színeiben is figyelemreméltó tehetségnek számított. A fiatal argentin később a Junvetushoz igazolt, ahol azóta is bizonyítja, hogy a világ egyik legjobbja. Ugyan mostanában Cristiano Ronaldo árnyékában játszik, a portugál világklasszis érkezése előtt a zebrák egyik legnagyobb húzóembere volt.

Számtalan kiemelkedő pillanat kapcsolható a nevéhez, de az egyik legikonikusabb a 19/20-as szezon Coppa Italia teljesítménye volt. Azért a játékáért kapta most a FIFA 21-ben a legújabb Moments kártyát, amit SBC formájában adhatunk hozzá a gyűjteményünkhöz.

Dybala új lapjának összértéke 91-es, pozícióját tekintve pedig CF, vagyis középtámadó. Fizikálisan nincs a toppon a kicsi argentin, viszont minden más attribútuma bőven átlagon felüli. Az alacsony súlypontjának köszönhetően csak úgy cikázik a védők között, bal lába pedig közel halálos. Ugyan a gyengébbik lába hagy némi kivetnivalót maga után, ám még így is a FIFA 21 egyik legjobb kártyáját tudhatja magáénak.

Az SBC borsos áron lehet az érdeklődőké, körülbelül 200 ezer Coint kell letennünk az asztalra Dybala Moments lapjáért.

Két csapatot kell ezért bedarálnunk. Az egyik egy 84-es összértéket igényel, a másik egy 85-ös keretet kér. Célkeresztben a Bianconeri, valamint a Seria A.

Íme pár „olcsóbb megoldás”:

Bianconeri:

Forrás: FUTBin

Seria A TIM:

Forrás: FUTBin

Azt jól tudjuk, hogy a piac képes fluktuálni, viszont Dybala új kártyája nem szabad, hogy 200 ezernél többe kerüljön, még akkor sem, ha teljesen nulláról akarjuk kiépíteni. Bár mostanra már mindenkinek komoly hátországa lehet a klubban azok közül, akik sűrűbben játsszák a játékot, így jóval olcsóbban is hozzá lehet majd jutni az argentin csillaghoz.

https://leet.hu/page/3/?s=Shark&post_type=product

https://www.facebook.com/groups/323785864438538

×