Hamarosan elstartol az Apex Legends nyolcadik szezonja. A Respawn Mayhem névre keresztelte az új ciklust, összeszedtük a várható változásokat.

Alig kell már várnunk az Apex Legends legújabb szezonjának a megjelenéséig. A Respawn Entertainment már bőszen elkezdte a kedvcsinálást, a hivatalos karakterbemutató például meglehetősen látványos lett. Ugyan sokan nem értették a történetvezetést, arra mindenki rájöhetett, hogy Fuse egy őrült alakja lesz az Apex Legends-nek. Nem Octane szintű, de egy olyan ember, akit mit sem érdekel, hogy lerobbantják az egyik karját, biztosan megkérdőjelezhető dolgokra lesz képes.

Egy új fegyver

A karakterbemutatóval egy időben lerántották a fejlesztők a leplet a játék legújabb fegyveréről, a 30-30 Repeaterről. Egy lever-action fegyverre kell számítani, ami komoly erővel fog rendelkezni. Épp ezért, vélhetően a kezelése sem lesz egyszerű.

 

Kings Canyon változások

Kings Canyon is új formában tér vissza a nyolcadik szezonban. Az új karakter érkezésével Artillery és Slum Lakes is megszűnt létezni.

Természetesen ezek mellett az újdonságok mellett a Mayhem névre keresztelt szezonhoz egy új Battle Pass is jár majd.

Várható karakterváltoztatások

Rampart

  • Az „Amped Cover” plusz 45 életerőt kap az új szezontól kezdve.

Wraith

  • Még mindig a karakter hitboxával szórakozik a Respawn. A cél, hogy hasonló helyzetbe kerüljön, mint a többi bajnok.

Horizon

  • Korábban már bejelentették a fejlesztők, hogy a taktikai képességén (tactical ability) fognak változtatni, ám azt nem részletezték, hogy pontosan mi fog vele történni. Értelemszerűen ezen a ponton várjuk a változást.

Revenant

  • A Respawn megpróbálta jó állapotba hozni a hőst, sajnos kevés sikerrel. Így buffok helyett a hitboxon alakítottak.

Wattson

  • Wattson jelenleg nem a legszórakoztatóbb karaktere a játéknak. A játékmenetén tervez kicsit alakítani a fejlesztőcsapat.

Mirage

  • Javítják azt a hibát, hogy Mirage hasonmásai lépéshangot adtak ki. Korábban már a Fight Night frissítésben volt ilyesmiről szó, ám a megjelenést eltolták. Nagy valószínűséggel a 8. szezonnal érkezik majd.

Caustic

  • Caustic ajtókat akaszthat majd meg – Szintén a Fight Night ciklusban beszéltünk erről az újításról először, ám épp úgy, mint Mirage esetében, elnapolták a megjelenést. Ezt is valószínűleg a 8. szezonnal kapjuk meg.

Az Apex Legens nyolcadik szezonja február másodikán indul.

https://www.facebook.com/groups/apexhunkozosseg/

×