Úgy tűnik, a javítás után egy olyan glitch ütötte fel a fejét a Cyberpunk 2077-ben, amiből a játékosok nem találják a kiutat.

A héten végre hatalmas update keretében megérkezett a Cyberpunk 2077 első javítása. Bár eredetileg az volt a CD Projekt RED célja, hogy a frissítésekkel fokozatosan javítsa a játék minőségét, úgy tűnik, ez egyelőre nem sikerült.

Most egy olyan glitch ütötte fel a fejét, ami komoly problémákat okoz a Cyberpunk 2077-ben.

Ahogy arról a játékosok beszámoltak, a patch valahogyan megváltoztatta az egyik küldetést. A Down in the Street nevű küldetés során korábban az volt a gond, hogy Takamura néha nem hívott fel a végén, lehetetlenné téve a továbblépést. Most – jelezzük, hogy a javítás után – Takamura semmit sem mond. Csak bámul, mint borjú az új kapura. Ezzel pedig a játékosok egy olyan helyzetben találják magukat, amiből nincs kiút.

New update broke a main story phone call with Takemura so now I cant continue the story. I’ve waited 5 minutes and nothing is changing from cyberpunkgame

Egyelőre úgy tűnik, hogy a hibát semmi nem oldja meg. Az 1.1-es frissítés a Cyberpunk 2077 első nagyobb javítása. A CD Projekt RED ezzel próbálja kiengesztelni azokat a játékosokat, akik frusztráltak a rengeteg hiba miatt. A fejlesztők korábban közölték, hogy most erre koncentrálnak, még a DLC kiegészítők megjelenése előtt. Úgy tűnik, a játékosokat egyelőre nehéz lesz meggyőzni arról, hogy minden a megfelelő irányban halad.

Persze rengeteg olyan hibát javítottak a fejlesztők, ami szintén zavarta a játékosokat. Valószínűleg csak türelmesnek kell lennünk, hogy idővel mindent szépen megoldjanak. Ne felejtsük el azt sem, hogy a CD Projekt RED továbbra is számos problémával, például perekkel néz szembe.

Ettől függetlenül a játékot egyre inkább érdemesebb lesz megvenni, hiszen csak idő kérdése, hogy a hibákat kijavítsák.

 

https://www.facebook.com/groups/cyberpunkmagyarorszag

×