A Rockstar Games nagy sikerű játéksorozata, a Grand Theft Auto jelenleg öt számozott résznél jár. A rajongók pedig már mindenben a hatodik bejelentését látják.

Azt hiszem sokan gondoljuk már úgy, hogy egy hivatalos GTA VI bejelentés pezsgőbontást kívánna. Évek óta táncolunk a titokzatos cím körül, s eddig csak GTA V „újra megjelenéseket” kaptunk. A Grand Theft Auto-sorozat legutóbbi része ugyanis már PS3-on is játszható volt, s újonnan PS5-re is megvásárolható már.

Tény, ez idő alatt piacra dobta a Rockstar a Red Dead Redemption 2-t, viszont őszintén meg lennénk lepve, ha csak és kizárólag egy csapata lenne a híres cégnek. Vagyis jó hosszú ideje készülnie kell valaminek a színfalak mögött, ami ismerve a széria hírnevét, a GTA VI-nak kell lennie.

Valószínűleg a fejlesztők lubickolnak a jelenlegi helyzetben, s már ők maguk is generálják a mémeket. Az internet népe ugyanis annyira rápörgött a GTA VI-ra, hogy már minden, a sorozathoz köthető kis infómorzsában az új epizód bejelentését, vagy annak részletét látják.

The Superbowl is coming back up in a few weeks. While unlikely, I feel a teaser is possible this year
byu/ItsTreDay inGTA6

 

A napokban előkerült pár Vice City-releváns információ, amiből ugye azonnal reménysugár lett. Többen elkezdték gyártani a teóriákat, amik közül most az egyik legerősebb, hogy a Rockstar az 55. Super Bowlra tartogatja a GTA VI kedvcsinálójának a premierjét.

Szokták mondani, hogy a remény hal meg utoljára. Viszont azt nézve, hogy eddig egy 30 másodperces reklámblokk legalább 5,6 millió dollárba került a Super Bowlon, kissé érthetetlennek tűnik a beruházás. A GTA VI-ot már annyira várja a közösség, hogy nem szükséges hozzá ekkora reklámpénzeket költeni, generálja az magát rendesen.

https://leet.hu/page/3/?s=Shark&post_type=product

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×