Nem indult jól a League of Legends legújabb karakterének, Viegonak a letaszított királynak a karrierje. A játékosok nehézkesen szoknak hozzá.

A letaszított király már játszható minden régió éles szerverén. Körülbelül két héten keresztül tesztelhettük Viegot a PBE-n majd a napokban már a gyűjteményünkhöz is hozzáadhattuk. Mivel egy lendületes, agresszív karakterről beszélünk, így kevesen tudták megfékezni magukat abban, hogy azonnal ki ne akarják próbálni. S ez a hős győzelmi arányán tökéletesen játszik.

A letaszított király statisztikái nem mutatnak jelenleg jól sem a champion.gg, sem pedig a leaguegraphs.com grafikáin. A játékstatisztikákkal foglalkozó weboldalak 42% alatti győzelmi arányt regisztráltak Viegora a napokban, s mindezt úgy produkálja a hős, hogy a játékok 7%-ban valamelyik oldal választja.

Azt jól tudjuk, hogy az első hetekben a legtöbb karakter nehezen indul be. A folyamatos egyensúly frissítések irányba szokták tenni a kérdéses hősöket, na meg a közösség is egyre jobban megtanulja használni az új karaktereket. Ezek a számok most irtózatosan gyengék Viego kapcsán, de az őszintén meglepő lenne, ha így is maradnának.

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×