Gyönyörű Splash Artokat mutatott be az éjjel a hivatalos League of Legends Twitter oldal. Jönnek a Crystal Rose és Withered Rose tartalmak.

Ugyan a League of Legends a világ egyik legjátszottabb és legismertebb ingyenes játéka, a Riot Games-nek komoly pénzeket termel minden évben. Ezt a kozmetikai rendszernek köszönheti a kiadó, ugyanis a karakterskinek mind pénzbe kerülnek.

Épp ezért nagy hangsúlyt fektetnek a Riotnál ezekre a játékelemekre. Az elmúlt 3-4 évben folyamatosan növelték az évente kiadott tartalmak mennyiségét. Ha lehet hinni az előrejelzéseknek, akkor idén érkezhet az eddigi legtöbb, több mint 140 skint terveznek élesíteni a fejlesztők 2021-ben.

Ebben segítenek a különféle tematikák és az ünnepek. A videojátékok ma már előszeretettel reagálnak a valóságban történtekre, így az olyan jeles napok, mint a Valentin-nap, is például „megemlékezésre” kerülnek.

A napokban négy új League of Legends skint mutatott be a hivatalos Twitter oldal. Azt nem tudni, hogy ténylegesen Valentin-napra készültek-e, viszont ez jó irány lehet, ugyanis párosokkal bővül hamarosan a játék. A Crystal Rose páros és a Withered Rose duó került bejelentésre.

Swain, Zyra, Syndra és Talon kapnak némi törődést a közeljövőben, na meg jó eséllyel Lillia (?) és Shen is követheti őket. Ezt az újonnan bemutatott Splash Artok mondatják a rajongókkal, a Withered Rose páros mögött ugyanis Shen és sokak szerint Lillia látható a háttérben. A Riot Games-t pedig ismerjük már annyira, hogy tudjuk, szeretik a részletekben elrejteni a közelgő tartalmakat.

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

 

×