Kellemetlen öngólt rúgott magának az Epic Games a legutóbbi Fortnite promóval. A Terminator skin nem azt adta, amit ígértek.

Az Epic Games hatalmasat vállalt a legújabb Fortnite szezon élesítésével. Már az nagy szó volt, hogy megvalósítottak egy Marvel témájú szezont, viszont most még nagyobbat durrantottak. A Zero Point során eddig olyan licencelt kollaborációk jelentek meg mint Predator, Kratos, Master Chief, Daryl Dixon és Michonne a Walking Deadből, vagy éppen Sarah Connor és a T-800-as Terminator.

Utóbbival viszont akadt egy kis gond. Nem magával a karakterrel, hanem a marketinggel.

A hivatalos Fortnite weboldalon ugyanis úgy hirdették, hogy a T-800-as Outfit beépített Emote-tal érkezik. Ugyan az 1500 V-Buckos árcédula intő jel lehetett volna a közösség számára, mégis sokan rárepültek az ajánlatra. Persze többeket egyből meglepett, hogy szó sincs Built-In Emote-ról, így azonnal felvették a kapcsolatot a cég ügyfélszolgálatával.

A Fortnite Status Twitter most megosztott egy posztot, amiben elnézést kérnek a kellemetlenségért, valamint felajánlják, hogy azoknak, akik csalódtak a tartalomban, visszafizetik a skin árát.

A kollaborációk hulláma még nem halt el, olyan karakterek érkezhetnek hamarosan, mint a Hangya (Ant-Man), Lara Croft, vagy éppen Geralt a Witcher játékokból.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×