A Black Ops Cold War fejlesztője, a Treyarch, számos hibajavítással kapcsolatos információt osztott meg a játékosokkal.

A Treyarch nemrégiben számos javítást tárt fel, melyekre a közelgő frissítés során számolhatnak a játékosok. Ide tartozik a frusztráló H.A.R.P. probléma, és a Fireteam Dirty Bomb mód is -bár utóbbinak vélhetően tovább tart majd a megoldása.

A Cold War indulása óta néhány rajongó azzal vádolta a Treyarchot, hogy lassan javítják az elterjedt hibákat és egyéb problémákat is. Természetesen a rajongók – érthető okokból -, szívesen látják az azonnali intézkedéseket, amikor valami nem úgy működik, ahogy kellene.

Szerencsére a fejlesztői csapat és a BOCW Trello fórum hírt adott arról, hogy mire számíthatunk a jövőbeni frissítések során.

Bizony rengeteg idegőrlő hibát kell helyretenni.

Ezek pedig a következők:

  • A H.A.R.P. nem fed fel minden ellenséget
  • A Fireteam Dirty Bomb mód csak az Alpine-on engedélyezi a meccseket
  • Mínuszos CoD pontegyenleg
  • HUD üzenetek

H.A.R.P.

Valószínűleg ezek közül a legjelentősebb a H.A.R.P. scorestreak hibája. A H.A.R.P. – vagy régebbi nevén Blackbird -, arra szolgál, hogy „élőben” láthassuk az ellenségek helyzetét. Hasonlóan, mint az UAV esetében, azzal a különbséggel, hogy ez azt is megmutatja, „merre vannak arccal”.

A felhasználók újabban azt vették észre, hogy nem minden enemy mutatkozik meg. Ez rendkívül frusztráló azoknak a játékosoknak, akik megszerezték a szükséges 6000 pontot, aztán egy hiba miatt láthatatlanul maradt ellenség mégis megöli őket.

Szerencsére ezt a kérdést most ütemezett javításként tartják nyilván, vagyis várhatóan január 26-án számíthatunk a megoldásra.

Fireteam Dirty Bomb

Ezután a Treyarch válaszolt egy olyan kérdésre, amely szerint a Fireteam Dirty Bomb játékosai csak az Alpine-t kapják folyamatosan, annak ellenére, hogy a Rukával és a Sanatoriummal együtt váltakoznia kellene.

Josh Torres szerint a Treyarch „nyomon követi ezt a problémát is, de jelenleg nincsenek friss infóim”.  Szóval ebben az esetben kicsit lassabb megoldásokra számíthatunk, de remélhetőleg a kérdés által ez is felkerült a minél hamarabb javítandók listájára.

Mínuszos CoD-pontegyenlegek

Végül a negatív CoD-pontegyenlegek és a HUD-értesítéseinek javításait is ütemezik. Előbbi esetén meglehetősen furcsa módon azt tapasztalták, hogy a játékosok CoD-pontjainak egyenlege a nulla alatt van, míg utóbbiak tolakodó üzeneteket láttak a robbantásról, amelyek túl sokáig maradtak a képernyőn.

Várhatóan ez a két probléma is felszámolásra kerül a Black Ops Cold War következő frissítésében.

Szerintetek milyen hibákat kellene még sürgősen kijavítani a CoD-ban?

×