A FIFA 21 Team of the Year időszaka a tegnapi nappal elkezdődött. Megérkeztek a támadók a pakkokba, valamint nagy meglepetésre egy Ribéry SBC is jött velük.

Derült égből villámcsapásként érkezett meg a FIFA 21-be Franck Ribéry legújabb kártyája. A Flashback kategóriát erősítő kártya ugyan félelmetesen erős, tökéletesen érthető, hogy mit szeretne vele kezdeni a kanadai cég.

Most, hogy elindult a TOTY időszak, tonnaszámra veszik és bontják a csomagokat a játékosok. Ezzel komoly mennyiségű játékos kerül a piacra, amit valamilyen szinten kezelni kell. Ribéry speciális lapja ezek nagyját felemészti, ugyanis a francia támadó Flashback SBC-jét körülbelül 850 ezer Coinért lehet feloldani.

Az új kártya szinte mindent tud, amit egy szélsőtől ma elvárnánk a játékban. Ráadásul CAM és ST pozícióban is kiválóan elvan off-chemen. Erre ráerősít az a tény is, hogy 5 csillagos a Skill Moves és a Weak Foot statja is.

A legszembetűnőbb frissítés a Pace és a Shooting attribútumokat érte, előbbi 16 szintet emelkedett, utóbbi pedig 10-et.

Ugyan a teljes SBC-be „csak” egyetlen darab In-Form kártya kell, mellette az EA 5 teljes csapatot is kér Ribéryért cserébe. Két 84-es, egy 86-os, egy 87-es, továbbá egy 88-as összértékű keretet is be kell majd daráljunk, ha a csapatunkban akarjuk tudni a franciát.

Öröm az ürömben, hogy 40 napunk van teljesíteni a szóban forgó SBC-t, vagyis ezt a mennyiségű játékost, vagy Coint, nem pár óra alatt kell előállítanunk.

https://www.facebook.com/groups/323785864438538

×