A Liquid volt mesterlövésze úgy fest, a FaZe Clan csapatával folytat tárgyalásokat. Lehet, hogy hamarosan csatlakozik?

Kevesebb, mint egy hónap telt el azóta, hogy Russel “Twistzz” Van Dulken távozott a Team Liquid csapatából. Ha minden igaz, most a FaZe Clan csapatával tárgyal arról, hogy csatlakozik a CS:GO csapatukhoz – derül ki a DBLTAP Esports cikkéből.

Twistzz igen ismert profinak számít, aki hosszú éveket töltött az profi észak-amerikai CS:GO világában. A Team Liquidnél eltöltött csaknem négyéves pályafutása során érte el a legtöbb sikert. Miután 2017-ben csatlakozott, felfelé ívelt a karrierje, majd az Év HLTV játékosainak 2018-as listáján a 12. lett. 2019-ben a 9. helyre került.

A csapat számára azonban a 2020-as év a leállás éve volt, majd az Astralis elleni utolsó meccsek után Twistzz kijelentette, hogy Európában szeretne játszani.

A FaZe Clan közben szépen átalakult: Nikola „NiKo” Kovač sztárjátékos és Janko „YNk” Paunović edző lelépett. NiKo a G2 Esportshoz igazolt, míg YNk elemzőként folytatta. A távozást követően Olof „olofmeister” Kajbjer Gustafssont visszakerült a kezdőcsapatba, de FaZe tisztázta, hogy csak helyettesítésként.

Egyelőre nem 100 százalék, hogy Twistzz csatlakozik a FaZe csapatához. Viszont gyorsan alá kell írniuk a szerződést, hogy ha azt akarják, hogy Twistzz a január 25-én kezdődő cs_summit 7 versenyén már játsszon.

https://leet.hu/page/3/?s=Shark&post_type=product

 

https://www.facebook.com/groups/huncsgo/

×