Sok hét várakozás és pakk gyűjtögetés után végre megérkezett. Ma este végre útjára indul a Team of the Year. Lássuk a csapatot.

December óta halmozzuk a szerkesztőségen belül a csomagokat, hogy majd a Team of the Year megjelenésekor végre kibonthassuk őket. A várakozásnak vége, ugyanis itt a teljes keret.

Tegnap óta mindenki lesi a különböző fórumokat, hátha előbb megpillanthatjuk a végleges keretet. Rengeteg hamis kép terjengett a neten, de ma reggel először a Manchester City törte meg a csendet, ugyanis KDB-ről raktak ki egy fotót, amin a Team of the Year trófeával pózol.

Délután Sergio Ramosról is egy hasonló kép került ki, így két játékosról már tudtunk a tizenegyből. A tréfa mesterek persze rögtön kihasználták az alkalmat és kamu díjátadós képekkel árasztották el a netet. Így lehet, hogy többen belefutottak abba a képbe, amin Theo Hernandez is TOTY trófeával látható.

Itt a hét óra lássuk hát a keretet:

Nagy meglepetésre idén Messi nem került be a TOTY csapatba. Helyét Mbappé kapta meg, aki a FIFA21 hivatalos arca. Valószínűleg Messi is kap majd speciális lapot, mint 12. játékos. Sok sikert mindenkinek és reméljük sikerül legalább egy TOTY játékost bontani.

Te kinyitod most az összes csomagod?

×