Temérdek profi futballista vezeti le a feszültséget az EA Sports nagy sikerű sportjátékában, a FIFA 21-ben. Layvin Kurzawa is ilyen játékos.

Nemrég megjelent egy igazán erős Moments SBC a FIFA 21-ben, aminek az alanya nem volt más, mint Layvin Kurzawa. A kártya tökéletes választás lehet azoknak, akik Ligue 1 kerettel teljesítenek, de jól működhet egy olyan csapatban is, ahova francia nemzetiségű szélső hátvéd kerestetik. Egy biztos, a játék egyik legjobb védekezőlapja lett. Nem mondanánk, hogy „metameghatározó”, de ettől még kiváló opció az előbb kifejtett helyzetekben.

Kurzawa a valóságban is jól teljesít mostanában. Az Angers ellen idegenben például három pontot ért a gólja a hétvégén, ezzel versenyben tartva csapatát az első helyért. A Paris Saint-Germain jelenleg ugyan az első a pontversenyben, de csupán a gólaránynak köszönhetően. Mellettük a Lille is 42 pontos, de ott lohol a sarkukban a Lyon is 40 ponttal. A profi futballistának tehát bőven van feladata mostanában, a bajnokság igencsak megfeszített tempóban zajlik. Hibázni pedig nincs lehetőség.

 

Ezért is olyan fontos, hogy a játékosok kipihenjék magukat a szabadidejükben. Layvin Kurzawa választhatná a Netflixet, az olvasást, vagy éppen a nagyobb alvásokat is, ám a jelek szerint pihenőidejének nagy részét is a zöld gyepen tölti. Csak épp nem a valóságban, hanem virtuálisan.

A védő többször is bizonyította, hogy imádja a Fifát, ennek pedig időnként teret is enged a közösségi média platformjain. Twitteren több olyan videót is megosztott már, amiben éppen kedvenc játékával játszik.

Ez a mezei FIFA játékosoknak csupán azért lehet kellemetlen, mert így a PSG sztárja a Weekend League-ek, vagy a Division Rivals meccsek során is felbukkanhat bármikor.

Már jó ideje nem titok, hogy a profikat támogatja az EA Sports. Egy világoskék, agyon buffolt 99-es kártyát kapnak magukról a focisták, valamint időről időre egy-két ikonnal is megkínálja őket a kanadai cég. Így történt ez Kurzawával is, a francia focista csapata ugyanis most felbukkant a világhálón. Bárki is csapott össze vele, részvétünk!

Layvin Kurzawa FIFA 21 csapata:

  • GK: Jan Oblak (93)
  • RWB: Gianluca Zambrotta (89)
  • CB: Paolo Maldini (92)
  • CB: Fabio Cannavaro (92)
  • CB: Layvin Kurzawa (99)
  • LWB: Roberto Carlos (88)
  • CM: Claude Makelele (90)
  • CM: Lothar Matthaus (91)
  • CAM: Emilio Butragueno (92)
  • ST: Ronaldo (94)
  • ST: Pelé (95)

Több profi focistacsapatáról is írtunk már korábban. Megnéztük Bergwijn tizenegyét, de többek között Phil Foden keretét is bemutattuk már. Viszont egészen eddig egyetlen olyan játékost sem láttunk, aki a 99-es kártyáját csupa ikonokkal vette volna körül. Meglepő, hogy a kapuban nem Yashin, hanem Oblak kapott szerepet.

Kurzawa tehát kreatívnak nem mondható, viszont azt el tudjuk képzelni, hogy ezzel a kerettel relaxálni ül a konzolja elé. Elvégre ilyen csapattal tényleg felüdülés lehet játszani.

https://www.facebook.com/groups/323785864438538

×