A kiszivárogtatott Call of Duty: Black Ops Cold War kép egy ikonikus karakter visszatérésére utalhat.

A játékfejlesztő Treyarch nemrégiben megosztott néhány részletet Firebase Z nevű Zombies térképpel kapcsolatban. Ám a rajongók nemcsak a térkép miatt lettek izgatottak, hanem egy kis apróság miatt is, ami a Call of Duty egyik fő alakjának visszatérésére utalhat.

https://twitter.com/CallofDuty/status/1352315098426052609

 

A COD hivatalos Twitter-fiókján láthatjuk az imént említett fotót. A képen egy csapatnyi zombi, és három arc látható, amelyek utalnak a térképpel megjelenő lehetséges karakterekre.

Samantha a kép középpontjában álló hölgy, aki a kék szemekkel arra utalhat, hogy hozzáférése van az eredeti Zombies sztoriban látott különös erőkhöz.

Ami azonban igazán felkeltette a rajongók figyelmét, az a tőle jobbra lévő arc, amely megerősíti, hogy a múltban a rejtélyes Firebase Z teaserben szereplő R betű Dr. Edward Richtofenre utalhat.

Arcstruktúrája könnyen felismerhető, különösen a veterán játékosok körében.

Úgy tűnik, hogy Samanthával együtt érkezhetnek a Dark Aether univerzumba.

Nos, jelenleg még nincsenek pontos információk ezzel kapcsolatban, egyelőre a fotó alapján született spekuláció az egész. Ellenben nagyon izgalmas pontokat rejthet ez azon játékosoknak, akik valóban elmerülnek a Zombies sztoriban és követik azt.

Az új térkép várhatóan február 4-én érkezik meg.

https://leet.hu/page/3/?s=Shark&post_type=product

https://www.facebook.com/groups/blackopscoldwarhungary

×