Két új fegyver, egy map és néhány mód is érkezik az új szezonnal.

Mivel hamarosan véget ér a Call of Duty: Mobile 13. szezonja, az Activision elkezdte a 2021-es évad első teasereinek kiadását. A CODM első évadának neve New Order lesz.

Az Activision úgy döntött, hogy frissíti az idényszámlálásuknak módját, tehát a következő szezont 14. helyett elsőnek hívják majd. A vállalat azért tette ezt a lépést, hogy a szezonális számlálás „tiszta és könnyen érthető legyen”.

https://twitter.com/PlayCODMobile/status/1352405620016652289

 

A várva várt első szezon várhatóan január 26-án kezdődik majd. Az fejlesztők közölték, hogy a következő napokban mindenféle „kedvcsináló” bejegyzéseket láthatunk majd a különböző social media felületeken az érkező újdonságokkal kapcsolatban.

Mi érkezik a Call of Duty: Mobile első szezonjában?

Ami eddig biztos: két új fegyver, új map és új mód.

A két új fegyvert a hét elején mutatták be. A teaserek alapján a fegyverek úgy néznek ki, mint a Famas és az SKS lövészpuska. Az előbbi a Battle Pass által, míg az utóbbi a szezonális kihívásokkal lesz elérhető.

Az új map egy közepes méretű térképnek ígérkezik, amely egy elhagyott város piacán található. Valószínűleg a neve „Rebirth” lesz.

Továbbá megerősítették, hogy az Undead Attack mód is visszatér a következő szezonban. Az új battle royale módra viszont még várnunk kell, arról egyelőre nem érkezett információ.

Várjátok már az új szezon érkezését? 

https://leet.hu/page/3/?s=Shark&post_type=product

×