A Capcom igazán érdekes módot választott a játék speciális kiadásának reklámozásához. Rendesen megosztja a rajongói tábort.

Már játszható a Resident Evil VIII demója, a visszajelzések alapján pedig a örülhetnek a széria szerelmesei. Én magam is próbáltam, s azt kell, hogy mondjam, most már igazán várom a teljes anyag megjelenését. Az atmoszféra kiváló, az újítások jól fekszenek, a premier napján pedig esélyünk lesz a teljes összképet is átlátni.

Vagyis csak azt hittük, hogy így fog történni.

Mint kiderült ugyanis, hatalmas PR öngyilkosságot készül elkövetni a Capcom. A fejlesztők ugyanis bejelentették, hogy a Resident Evil VIII Deluxe Editionhöz fog majd járni a játék legnehezebb fokozata. Így van, nem olvassátok rosszul, nem egy exkluzív pálya, karakter, vagy voice pack, amit a speciális kiadás kap, hanem egy nehézségi szint. Ilyet pedig nem nagyon láttunk még eddig.

Sok esetben már az is vérlázító, hogy fizetni kell egy-egy kozmetikai tartalomért, de számomra a pofátlanság Csomolungmája, hogy eljutottunk arra a pontra, amikor egy nehézségi fokozatot is különféle kiadásokhoz kötnek egyesek.

„Nyugodtan élvezd a játékot, ahogyan csak szeretnéd, viszont ha kihívásra vágysz, fizess többet!”

Őszintén nem tudom, hogy hogyan szeretne ebből jól kijönni a Capcom. Az internet népe már most elkezdett mozgolódni, a megjelenés után pedig biztosra veszem, hogy játékosok ezrei ugranak majd a fejlesztők torkának a különböző fórumokon. Csak ne lenne olyan jó az alapjáték…

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×