Szerkesztőségünk tagjai is leadták a saját voksaikat. Mi ezeket a játékosokat látnánk viszont a FIFA 21 TOTY csapatába. Te kire szavaztál?

Holnap megérkezik a vár várt Team of The Year csapata. Az előrejelzések után lássuk, hogy szerkesztőségünk tagjai kiket is várnak idén a FIFA 21 TOTY csapatába.

Cloud

Minek ide Ronaldo és Messi, ha lehet szavazni Grealish-re és Vardy-ra. iCloud Chelsea rajongói énje rögtön előbújt,  hiszen Thiago Silva és Kovacic is bekerült az ő keretébe. A kapuba Neuert nevezte, a védelembe a liverpool bekkjei mellett Marquinhos kapott helyet. A középpályán a horvát mellé Bruno és Sonaldo került. Hogy Dybala se maradjon szavazat nélkül, Cloudtól kapott egyet.

Hemi

Hemi ahol lehetett, ott Bayern játékost választott. Neuer, Davies, Kimmich és Lewa így alap tagja volt a keretnek. A védelemből Ramos és VVD kirobbanthatatlan, melléjük TAA csatlakozott. A középpályán a PL legjobbja De Bruyne, valamint Bruno Fernandes található, aki teljesen megváltoztatta kedvenc csapatát. Elől pedig Messi és Ronaldo is helyet kapott. Egyszerűen még mindig ők a legjobbak posztjaikon.

Ryder

Az én keretemből se hiányozhattak a Bayern játékosok. Az előző négyest Thiagoval egészítettem ki, aki bár már a Liverpoolban futballozik, azért én még a Bayernhez vettem. A védelemben Ramos, VVD és Alexander-Arnold került. Bruno Fernandes szerintem is megérdemli a TOTY címet, mert teljesen megváltoztatta a Unitedet érkezésével. Én Messit kihagytam, helyét Mbappé-nak adtam át. De szívem szerint nekik adnám a TOTY-t:

Ezek tehát a mi szavazataink. Te kire voksoltál?

https://leet.hu/page/3/?s=Shark&post_type=product

https://www.facebook.com/groups/323785864438538

×