A Valve főnöke a The Internationalt Új-Zélandra költöztetné, sőt a Cyberpunk 2077-ről is meg van a véleménye.

Gabe Newell, a Valve főnöke még a koronavírus kezdeti lezárások alkalmával ragadt Új-Zélandon. Ott igen szépen el van, néha még a helyi tévébe is bemegy, és mond pár friss infót. 2020 októberében például arról beszélt, hogy milyen jó ötlet lenne a The International Dota 2 versenyt és a CS:GO Majort Új-Zélandon megtartani. Azóta tudjuk, hogy a Major Stockholmban lesz. Annyira tetszik neki ott, hogy az is szóba került, hogy fejlesztőket, sőt a Valve egy részét is az áthelyezné az országba. Az 1 News új interjújában Newell elmondta, hogy a Valve néhány alkalmazottjai ebben benne is lenne, bár még nincs erre konkrét terv.

Newell kitért arra is, hogy bár nem hajlandó a Valve azon terveiről beszélni, melyről sokan pletykálnak, azt megerősítette, hogy

a Valve új projektekkel készül, melyeket hamarosan bejelentenek.

 

Ami talán ennél is fontosabb, hogy a Half-Life: Alyx sikere után a fejlesztők újult lelkesedéssel vetik bele magukat a fejlesztésekbe.

„Fejlesztés alatt állnak olyan játékok, amelyeket hamarosan be fogunk jelenteni. Nagyon jó játékokat lesznek” – mondta. „Az Alyx nagyszerű volt. Visszatértünk a single player játékokhoz, ami nagy lendületet adott a cégen belül, hogy többet ilyet csináljunk” – tette hozzá.

Newell arra is kitért, hogy nagyon jól elvolt a Cyberpunk 2077 PC-s változatával, és együttérez azzal a helyzettel, mellyel a CD Projekt RED munkatársai most szembe néznek.

„A játéknak vannak olyan aspektusai, amelyek egyszerűen zseniálisak. Tisztességtelen köveket dobálni bármelyik másik fejlesztőre” – mondta.

A lényeg, hogy a Valve most komolyan dolgozik valamin, és az nem csak az Artifact felújítása. Talán nem kell sokat várni arra, hogy kiderüljön, mivel készülnek.

https://leet.hu/page/3/?s=Shark&post_type=product

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×