Talia Mar az OfflineTV Rust szerverén bebizonyította, hogy tökéletesen tud olyan hangon beszélni, mint az Apple Siri nevű asszisztense.

Egy olyan világban, ahol az iPhone számít a legmenőbb telefonnak, és még a Samsung is azzal tölti fel a promócióit, valószínűleg kevesen nem ismerik Sirit. A Siri az Apple készülékeinek AI vezérelt asszisztense, ami hangvezérléssel segít nekünk egyszerűbbé tenni az életünket.

Sirinek jól ismert ikonikussá vált hangja és beszédstílusa van, amit most tökéletesen leutánoztak.

 

Talia Mar az OfflineTV Rust szerverére csatlakozott be nemrégiben, ami most igen népszerű a streamerek körében. Emiatt persze már maga a Rust is menő lett. Mar, aki egyébként nem csak tartalomgyártó, hanem remek énekes is, már több mint 800 ezer feliratkozóval rendelkezik a Youtube-on, és 430 ezer követővel a Twitchen.

Még ez a hatalmas rajongótábor sem sejtette, hogy van egy különleges képessége: tökéletesen tud úgy beszélni, mint Siri. Ráadásul az OfflineTV Rust szerverén Siriként játszik, vagyis mondhatni Siri lett a karaktere. A lány nem használ semmilyen eszközt, tényleg tud ilyen hangot adni. Egyébként elmondta, hogy a csapattársait már zavarja a dolog, mert egy idő után elég idegesítő lesz a karakter.

„Szó szerint utálják” – mondta.

Azok, akik általában egész nap csak komoly, előremutató cikkeket szeretnek olvasni, joggal kérdezhetik, hogy ennek mi értelme és miért jó? Semmi ilyesmi, csak érdekes. Talán vicces is… talán.

https://leet.hu/page/3/?s=Shark&post_type=product

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×