A Fortnite Battle Royale világában bizony már sokszor előfordult, hogy egy Outfit a feledésbe merült, majd hirtelen megjelent. Most is ez történhet.

Az Epic Games szeret kísérletezni. Számtalanszor előfordult már, hogy a klienst telepakolták újdonságokkal, ám gyakorlatban csak azok fele, ha megérkezett az éles játékba. Ezeknek a kimaradt tartalmaknak a nagyja még mindig ott pihen a forrásfájlok között, s arra várnak, hogy ismét foglalkozzanak velük.

A Bao Bros Outfit például több mint egy évet pihent a játékfájlok között, s pont akkor került élesítésre, amikor már gyakorlatilag mindenki elfelejtette a létezését.

Pontosan ez a helyzet most Trinityvel is, aki lehetséges, hogy hamarosan mégis felbukkan majd az Item Shopban. A legutóbbi frissítéssel ugyanis egy új Spray került a játékba, ami a szóban forgó karakter mintáját fújja a falakra.

ShiinaBR egy összehasonlító posztot is készített, amiben jól látszik, hogy miről beszélünk. A jel tehát ismét felvillant, ezzel pedig új esély nyílt arra, hogy Trinity végre elérhetővé váljon hamarosan.

https://leet.hu/page/3/?s=Shark&post_type=product

 

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×