Úgy tűnik, a Call of Duty: Warzone hivatalosan is esport cím lesz, ráadásul része lesz a Call of Duty League-nek.

Az Activision sikere valószínűleg nem lett volna teljes 2020-ban, ha nem jelent volna meg tavasszal a Warzone. Miközben persze a 2019-es Modern Warfare, a CDL és a Black Ops Cold War is sikert és bevételt hozott, a torta tetején a cseresznye mégiscsak a Warzone volt. A játék hatalmas letöltés- és játékosszámot produkált, rengeteg nézőt vonzott, a kiadó számára pedig hatalmas bevételt termelt. Nem meglepő tehát, hogy a Call of Duty League bizottsága is elgondolkozott azon, hogy a Warzone-t hogyan lehet beilleszteni a hivatalos esport versenyek közé.

A Call of Duty League biztosa, Johanna Faries megerősítette, hogy a Warzone része a liga versenyterveinek.

A ScreenRant-nak adott interjúban Faries kifejtette, hogy a Warzone tökéletes illeszkedik a CDL terveibe, és hogy a következő időszakban sorban bejelentik az terveket.

 

A CDL korábbi Warzone tartalmai alkalmiak voltak, hétvégi szórakozásként rendeztek eseményeket, ám összességében a Warzone nem volt vonzó esport szempontból. Most már látják, hogy a legnagyobb Call of Duty profik is hatalmas eredményeket érnek el a Warzone-ban, nyilván sok tehetség érdeklődne a hivatalos versenyek iránt.

Azonban, hogy ez milyen formában, milyen struktúrával valósulhat meg, azt csak a következő hetekben, hónapokban jelentik be.

Te szívesen lennél profi Warzone játékos?

https://leet.hu/page/3/?s=Shark&post_type=product

 

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×