Olyan korban élünk, amikor a PlayStation konzolokat már kilóra lehet venni. Akár 400 kilót is vehetsz, ha akarsz.

Időről-időre a Goodwill online bolt (kvázi egy turkáló) hatalmas készlet-kisöprést tart, és törli az olyan online készleteket, melyek már feleslegessé váltak. A sok használt, másodkézből szerzett holmit aztán óriási dobozokba pakolják, amihez egyébként bárki hozzájuthat, ha szeretne. Most úgy tűnik, hogy egy hatalmas doboz különböző PlayStation konzolhoz lehet hozzájutni.

A 450 kilós dobozban lehet PS2, PS3, sőt akár régi PS4 is.

Természetesen ezeket a konzolokat nem próbálták ki, nem tesztelték, hogy milyen állapotban vannak. Még csak meg sem tisztították őket, így nem lehet tudni, hogy valójában mi használható közülük. A több mint 400 kiló konzol között igen sok műanyaghulladék lehet.

A konzoltemető mellett vannak olyan dobozok is, melyekben kábelek, kontrollerek és egyéb kiegészítők vannak. Bocsánat a kifejezésért, de sok szar egyben. Vigye, akinek kell alapon.

 

Bármennyire is furcsa, ezek a több mint 400 kilós dobozok nincsenek ingyen. A dobozokra licitálni lehet. A PlayStation pakk esetében a licit 800 dollárról indul (kb. 235 ezer forint), a sok kiegészítő esetében pedig 650 dollárról (kb. 191 ezer forint).

Ahhoz képest, hogy mennyire lutri, hogy mit kapunk, elég drágák, nem?

https://leet.hu/page/3/?s=Shark&post_type=product

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×