Itt a Team of The Year előtti Team of the Week, ami már a TOTW#17. Lássuk, kikből nyithatunk majd a hétvégén a TOTY lapok mellett.

Pénteken indul a Team of The Year, azaz röviden a TOTY. Előtte persze kapunk egy TOTW csapatot. Azért is fontos, hogy kiket hoz a TOTW#17, mert nagyon sok csomagot nyitunk majd a hétvégén, így valószínűleg belőlük is látunk viszont.

Ezen a héten is megpróbáltuk megtippelni, hogy kik érdemesek a TOTW#17 címre. A mi listánkon John Stones előkelő helyet foglalt el, hiszen a City 4:0-ás győzelméből két gólt is vállalt. Nicoló Barella hatalmas nagy sprintjével hívta fel magára a figyelmet a Juventus ellen. Emellett az olasz az Inter első góljában is gólpasszt jegyzett, amit végül Vidal értékesített.  Már egy órával a TOTW#17 megjelenése előtt bejelentette az Inter, hogy érkezik is a speciális lapja.

Nagyon kíváncsi vagyok, hogy a TOTY előtti TOTW milyen játékosokat rejt. Én személy szerint több mint 100 csomagot halmoztam fel, plusz ott vannak még az Icon Swaps jutalmaim is. Remélem lesznek erős játékosok és, ha sok TOTY lap nem érkezik, legalább egy két nívós TOTW lap befigyel.

Lássuk hát kiket rejt a TOTW#17:

A játékosok már nyithatóak is a csomagokból. A WL rewardok holnap reggel érkeznek és a TOTY játékosokat pedig pénteken mutatják be.

Neked bejön a TOTW#17 csapata?

https://leet.hu/page/3/?s=Shark&post_type=product

×