A Call of Duty: Black Ops Cold War osztott képernyőt multiplayer kissé fura lett, amikor egy hiba miatt eltűntek a játékosok a pályáról.

Ó, azok régi szép idők, amikor még osztott képernyőn, sőt néha egy billentyűzeten játszottunk ketten játékokat. Nosztalgikus lehet egyeseknek, ám tudom, hogy vannak olyan olvasók, akik valószínűleg sosem élték ezt át. Az ilyen osztott képernyős játék egyik nagy hátránya, hogy a csapattársunk mindig látja, mit és hol csinálunk. Most a Call of Duty: Black Ops Cold Warban ennek teljesen az ellenkezője lett igaz.

Semmi más nem látszódik, csak néhány fegyver a levegőben.

A Redditre feltöltött beszámolók alapján úgy tűnik, hogy osztott képernyős játék során a Cold War igen komoly hibával küzd. Bár a meccs maga működik, a csapattársak és az ellenfelek teljesen láthatatlanok lesznek. Később a kommentekből kiderült, hogy hasonló hiba már a zombimódban is előfordul. A zombik ráadásul fegyvereket sem viselnek, így még az alapján sem lehet látni a helyzetüket.

Please please PLEASE fix split screen 🙁 from blackopscoldwar

A játékosok egyöntetű véleménye az, hogy az osztott képernyős Cold War multi jelenleg játszhatatlan állapotban van.

A Call of Duty egyébként bármennyire is furcsa, régóta lehetőséget nyújt az osztott képernyős játékra. A Modern Warfare változat ugyan nem volt tökéletes, de viszonylag használható volt. Most sokan, akik szeretnek így játszani, úgy érzik, hogy elhanyagolják őket, hiszen sok játék már nem kínálja fel ezt a lehetőséget.

Biztos vagyok benne, hogy vannak olyan családok, ahol sokan szeretnék használni a lehetőséget. Ők most a Cold War során csalódottak lehetnek. Reméljük, hogy a fejlesztők foglalkozni fognak ezzel a problémával is.

Te szoktál osztott képernyőn játszani barátaiddal, tesóddal?

https://leet.hu/page/3/?s=Shark&post_type=product

https://www.facebook.com/groups/blackopscoldwarhungary

×