A szavazás lezárult és már azt is tudjuk, hogy pontosan mikor indul a FIFA 21 TOTY promóciója. Csomagokat bekészíteni és indulhat a nyitás.

Úgy tűnik, megvan a hivatalos kezdési dátuma az idei TOTY promónak. Elképzelhető, hogy az eddigi sémát félredobva, most nem egy héten keresztül fedik fel a legjobbaknak járó kártyákat, hanem egy pénteki esemény hozza el a TOTY lázat. Felkészültetek?

A szavazás 18-án lezárult és a TOTY oldalán a szöveg megváltozott. Ha hihetünk a hivatalos oldalnak, márpedig miért ne hihetnénk, akkor az idei Team of The Year promóció most pénteken, azaz január 22-én veszi kezdetét. A korábbi séma, miszerint naponta fedték fel nekünk a különböző pozíciókat, úgy tűnik, megszűnik. Most egy az egyben kaphatjuk meg a teljes csapatot.

70 játékos közül választhattunk, de csak 11 kaphatja meg a speciális FUT lapot. Valószínűleg ahogy korábban is, idén is lesz 12. játékos, valamint számíthatunk egy-két Moments, esetlegesen Flashback SBC-re. Mondjuk én egy Rooney kártyának biztosan örülnék…

Te hány csomagot halmoztál fel a Team of the Yearre?

https://www.facebook.com/groups/323785864438538

×