Ebben a játékban elkészíthetjük kedvenc ramen levesünket, ráadásul teljesen VR-ban. Fel azokkal a headsetekkel!

A ramen alapvetően egy japán tésztaleves, mely egyre népszerűbb a világon, Magyarországon is számtalan ramen étterem nyílt az utóbbi években. A kínai típusú búzalisztből készített tésztát, húsból (vagy alkalmanként halból) készült alaplébe dobják, melyet gyakran ízesítenek szójaszósszal vagy miszóval. Feltétként legtöbbször disznóhúst, szárított tengeri moszatot, illetve zöldhagymát használnak. Japán szinte minden régiójának megvan a saját változata.

Japán egyik legismertebb ramen étteremlánca, az Ichiran most egy levesfőzős VR játékot készített.

 

Az Ichiran pont a múlt hónapban adott ki egy ramen-készítő készletet, amellyel otthon is úgy érezhetjük magunkat, mintha az étteremben lennénk, elkészítve kedvenc levesünket. Most erre egy új módszert találtak ki, hogy az emberek még jobban úgy érezzék, mintha az étteremben lennének a pandémia alatt.

 

A VR játékfejlesztő, a Tricol nemrég jelentette meg a Counter Fight Ichiran című játékot, melyben egy virtuális Ichiran étteremben szakácsként készíthetjük el a legínycsiklandozóbb rameneket. Itt ráadásul minden a fantáziánkra van bízva. Olyan összetételű rament készítünk, amilyet szeretnénk. Ami fontos, hogy egy ramen elkészítése után mindössze 15 másodpercünk van arra, hogy felszolgáljuk azt. Ez egyébként a valóságban is protokoll.

A Counter Fight Ichiran Oculus Quest és Oculus Quest 2 VR headsetekkel játszható és innen letölthető.

Te szereted a rament?

 

https://leet.hu/page/3/?s=Shark&post_type=product

 

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×