Az ingyenesen elérhető böngészős kis játék gyors és szórakoztató módon foglalja össze 2020 szörnyűségeit.

Mindannyian tudjuk, hogy 2020 egy vad és kemény utazás volt, elejétől a végéig. Ez egy olyan év volt, amire senki sem számított és elfelejteni sem fogjuk egykönnyen.

Sokan soha többé nem akarják újra átélni a tavalyi év eseményeit, de ha valamilyen okból kifolyólag valaki mégis erre vágyna, hát … Van rá mód.

2021. január elején egy igen érdekes játékot adott ki Max Garkavy, amely a 2020-as év legfontosabb eseményeit foglalja magába. A 2020 Game mindössze néhány percig tart és abszolút ingyenes. Mind asztali mind mobil böngészőben egyaránt elérhető.

SPOILER következik – mintha nem éltük volna át mindannyian…

Az internetes játék Ausztráliában indul, és végigvezet minket az erdőtüzeken, ahol egy koalát szabadíthatunk ki a lángok fogságából. Ezután egészen addig a pontig ugrunk, amikor a COVID-19 járvány elkezdett felpörögni: őrületesen hosszú sorok az üzleteknél, mindenki élelmiszert és természetesen, WC-papírt halmoz fel. Utána elkalandozhatunk a zárt edzőtermek, éttermek és mozik mellett, miközben el kell kerülnünk a levegőben lebegő COVID-19 vírusrészecskéket.

A játék további csúcspontjai közé tartozik az eső tőzsde elől való kitérés, Joe Biden és Donald Trump közötti amerikai elnökválasztási verseny megfigyelése, és a Tik Tok mindent elsöprő sikerét is végignézhetjük.

A játék vészjóslóan vidám hangon zárul, amely 2021 mégsem túl vidám jövőjét ábrázolja: zombik, ufók és maga Godzilla.

Ki tudja, ez talán nem is áll messze a valóságtól. Hamarosan kiderül.

×