Széles körű White Shark és eShark akciók a webáruházban.

Elkezdődött 2021, ennek örömére egy szélesebb körű perifériaakcióval készültünk, ami a Leet.hu webshopban szereplő összes White Shark és eShark terméket érint. Kezdődhet hát az év eleji bevásárlás, ugyanis akár legyen szó gamer egérről, egérpadról, billentyűzetről, streamer mikrofonról vagy épp gamer székről, mind a White Shark, mind pedig az eShark kínálatában rátalálhatunk az igazira.

A mai naptól kezdve 15% kedvezmény jár a „leetblast” kuponkóddal.

Az akció január 24. 24:00-ig tart, ezúton is ajánljuk figyelmetekbe a Blast Pro Series CS:GO közvetítést.

https://leet.hu/page/3/?s=Shark&post_type=product

Termékajánló

Avagy mire érdemes lecsapni, most kifejezetten jó áron!

White Shark LEGIONNAIRE

15 990 Ft helyett 13 592 Ft

Mechanikus gamer billentyűzet, ami nem mellékesen magyar kiosztással és remek árcédulával támad. Teljes kiosztású, aki esetleg egy még kedvezőbb árú TKL darabot keres, az keresse a SPARTAN-t.

eSHARK KODACHI ESL-K1 eSport RGB

32 990 Ft helyett 28 042 Ft

Az esport világba kalauzol el bennünket az eShark KODACHI billentyűzete, amit már piros Outemu mechanikus kapcsolókkal szereltek, amelyek jóval halkabbak kék társaikénál. Ezen túl kapcsolói cserélhetőek, a TKL kiosztásnak köszönhetően pedig egy XL egérpadon is könnyedén elfér az egér mellett.

Kedvező árú egerek

Az eShark kínálatában több kedvező árú, ám jó szenzorú egérrel találkozhatunk. A mezőnyből kiemelkedik a Naginata a PMW3389 optikai szenzorával most 24 390 forint helyett 20 732 forintért elhozható. Olcsóbb testvére, a Shinai V2 pedig immáron egy top kategóriás PMW3360-as optikai szenzort kapott, ami az árán nem igazán látszik, ugyanis most 14 442 forintért elhozhatjuk az eredeti 16 990 forintos árcédula helyett.

XL-es egérpadodok

Egérpadból sohasem elég. Manapság szerencsére már olcsón is megúszhatjuk az egérpad vásárlást, ugyanis ott van a 900 x 400 mm-es eShark KARUTA, ami most 3902 forintért elhozható. Letisztult dizájnnal rendelkezik, a 3mm-es vastagsága pedig kellően masszív fekvést ad neki az asztalunkon.

Akik egy kicsit merészebb dizájnra vágynak, azoknak ott a White Shark XL, illetve jó pár további egyedi kiadású pad, ezek 4242 forinttól indulnak, a tesztpadunkon pedig bizonyítottak már.

Gamer szék

A kedvező árú gamer székek piacán is találkozhatunk a White Shark nevével. A White Shark DERVISH eredetileg 64 990 forintos áron érhető el, ám most az akció időtartama alatt 55 242 forintért elhozható.

és még sok más…

×