Az Apex Legends az egyik legismertebb ingyenes Battle Royale jelenleg a piacon. A Nintendo Switch verzió megjelenése pedig közelebb lehet, mint gondoltuk.

Az Apex Legends egy igazán szórakoztató és kompetitív Battle Royale játék. A Respawn Entertainment gondozásában lévő cím most készül a nyolcadik szezonjának megjelenésére. Ilyenkor új karakter, pár új fegyver, na meg egy teljesen új Battle Pass érkezik a játékba.

A szezonhoz kedvcsináló videó is készült, amit természetesen az összes, a játékban elérhető nyelvre lefordítottak. Így került ki az angol, a francia, az olasz, na meg többek között a japán Apex Legends csatornára is. A helyzet viszont az, hogy a videók leírása nagyban különbözött egymástól. A japán videó alatt ugyanis felbukkant egy igazán érdekes kis apróság…

Bónuszként feltűnt egy üzenet, miszerint az Apex Legends nyolcadik szezonjának megjelenésével a Nintendo Switch verzió is elérhetővé válik. Ez pedig hatalmas hír, ugyanis már így is csúszik a port megjelenése.

Amint kiderült, hogy porszem került a gépezetbe, a csatorna kezelői azonnal módosították a szöveget, s már egyik videó alatt sem tekinthető meg a megjelenési dátum.

Most vagy egy újabb csúszás következik, vagy hamarosan megérkezik a hivatalos bejelentés is. Egy biztos, érdemes lesz figyelni február másodikán!

https://leet.hu/page/3/?s=Shark&post_type=product

https://www.facebook.com/groups/apexhunkozosseg/

×