A Beanpole rendezőjével erősít a The Last of Us HBO projekt. A sorozat korábbi rendezőjét egy fiatal orosz tehetségre cserélték.

Éppen a napokban írtunk arról, hogy Craig Mazin forgatókönyvíró Twitteren azzal nyugtatta a The Last of Us rajongókat, hogy hamarosan elkezdenek szivárogni a hivatalos információk az HBO sorozatot illetően.

Mazin nevére súlyozottan érdemes figyelni, ugyanis ő jegyzi a nagy sikerű Csernobilt is, amiért Primetime Emmy-díjat nyert. Az író Neil Druckmannel, a The Last of Us sztorik atyjával dolgozik együtt a sorozat történetén, ám ahhoz, hogy a projekt jól sikerüljön, ketten kevesek lesznek.

Eddig úgy volt, hogy a szériát Johan Renck fogja rendezni, viszont most úgy tűnik, hogy rendezőváltás történik. Ha minden igaz, Kantemir Balagov ül majd Renck helyére. A 29 éves rendező a Beanpole című filmmel lett ismert, amit 2019-ben készített. A háborús filmdráma a legtöbb kritikus tetszését elnyerte, s a nézők visszajelzései alapján is a jobb filmek kategóriáját erősíti.

Valószínűleg a tehetséges fiatal rendezőhöz közelebb állnak a videojátékok, az HBO ezért is bízta meg inkább őt a munkával. Egy biztos, kiváló szakemberek fogják körbevenni, akiktől sokat tanulhat a projekt során.

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×