Bemutatunk néhány esetet, amikor a stim glitch kihasználói igencsak megszívták. A hiba ellenére nem ők lettek az elsők.

Valljuk be őszintén, a legtöbb tisztességes játékos nagyon frusztrált tud lenni, amennyiben csalóval találkozik a Call of Duty: Warzone-ban. Ez igaz akkor is, amikor nem csalószoftverről van szó, hanem egy utálatos játékhiba kihasználásáról. Az utóbbi időben a stim glitch nehezíti meg a játékosok életét, ami lehetővé teszi, hogy a körön kívül is életben maradjon az, aki kihasználja. Végtelenségig lehet a körön kívül is használni a stimet a HP visszaállítására. Bármennyire is próbálták, a fejlesztők még nem tudták teljesen javítani a hibát, hiszen az folyton felbukkan. Néhány bátor player azonban elég tökös volt ahhoz, hogy a körön kívül is szembe szálljon a csalókkal, és elintézze őket.

Íme, a legnagyobb stim glitch elleni csicskítások.

Mivel úgy gondoljuk, hogy nagyon jó látni azokat az eseteket, amikor bannolják a csalókat, talán hasonlóan jó érzés látni, amikor a glitch ellenére meghalnak azok, akik használják.

Liam ‘Jukeyz’ James és csapata például nem akarta elbukni azt a meccset, amin egyébként 100 killt szereztek. Gázmaszkokkal és UAV használatával felfedték a stim glitch használó helyzetét, és megszerezték a győzelmet.

Egy másik esetben thebigeasy31 egy olyan stim glitch használót csicskított be, aki már a játék elején a körön kívül, Most Wanted körözéssel a fején próbálkozott. Jött a fejes.

Harmadszor pedig itt van Millertime166 csicskítása, aki szintén volt olyan bátor, hogy behatoljon a gázba, megkeresse és likvidálja a csalót.

Wasn’t about to let a stim glitcher steal my squads W
byu/Millertime166 inCODWarzone

Miközben a stim glitch hibát elvileg a január 13-i frissítésben már javították, sajnos úgy tűnik, hogy továbbra is felbukkan a játékban.

Te találkoztál már hasonló csicskítással?

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×