A Bitspower Premium Mobius VGA vízhűtő blokk a GeForce RTX 3080 FE-hez készült, és úgy néz ki, mint egy óriási PenDrive.

Mivel az utóbbi években egyre több PC-felhasználó számára fontos lett a küllem, a gyártók igyekeznek minél látványosabb hardvereket gyártani. Szoktunk azzal viccelni, hogy nem is gamer, ami nem RGB-s. Hát, valószínűleg így gondolkodott a Bitspower is, amikor megalkotta igazán furcsa külsejű vízhűtéses rendszerét.

A Bitspower egy teljes burkolattal ellátott vízhűtő blokkot tervezett a GeForce RTX 3080 Founders Edition-höz.

Ahogy a képen is látszik, a blokk egy 2 nyílású „fémdobozhoz” tartozik, amely szinte teljesen megegyezik a Founders Edition külsejével. A különbség, hogy nem egy hagyományos hűtőborda van benne, hanem egy teljesen elfedett vízhűtéses rendszer. Ezzel még menőbbé varázsolhatod a VGA-d külsejét.

Maga a vizesblokk egyébként nikkel és krómozott réz alaplemezzel rendelkezik, aminek részei közvetlen kapcsolatban vannak a GPU és a VRM területekkel. Amint látható, a burkolat Bitspower Digital RGB LED technológiát kapott, amely szoftverekkel szabályozható. A hűtő egyik oldalán egy nagy lyuk található a 12 tűs tápkábel számára.

A GeForce RTX 3080 Founders Edition Premium Mobius vízhűtő blokk nagyjából 97 ezer forintba kerül.

Mennyire tudnád elképzelni a gépedben?

×