Tanulságos történetbe futhattunk bele John McDonald twitter profilján.

Elég frusztráló tud lenni, ha egy-egy komolyabb CS:GO MM vagy FaceIT meccsen nem igazán kommunikál valaki a csapatból vagy épp a többiek ignorálják a lelkesen infózó játékos megszólalásait.

John McDonald, a CS:GO egyik fejlesztője Twitteren mesélte el, hogy az este folyamán lejátszott 2 meccs nagy részében senki nem válaszolt neki, mely komoly frusztrációhoz vezetett és természetesen ki is kaptak az első pályán. A második meccs első köreiben ráadásul úgy tűnt, hogy még gúnyolódtak is rajta.

Even Valve developers sometimes forget to turn on their mics! from GlobalOffensive

 

A következő üzenete azonban egy eléggé nagy csavarral nyitott. Szerencsére a második meccs közepén kiderült, hogy végig az ő mikrofonja volt hardveresen lenémítva, így igazából ebben a szituációban John McDonald volt az a (-ő szavaival élve-) „s*ggfej” aki sosem infózik és nem kommunikál a csapattal. Néha nem minden az aminek látszik. Az internet népe természetesen imádta a rövid és tanulságos sztorit, hamar a CS:GO subreddit élére került a twitter üzenetek screenshotja. Veletek történt már hasonló baleset? 

 

 

https://www.facebook.com/groups/huncsgo/

 

×