Odapirítottak a dizájn miatt.

Manapság egyre szélesebb skálájú alaplapok közül válogathatunk. A chipseteken túl a húzható tuninglapokra is egyre növekszik a kereslet, több pénzért cserébe pedig a gyártók is próbálnak valami egyedit nyújtani, ez pedig a dizájnon is meglátszik.

Hasonló dizájnelemek?

Az AsRock AQUA már korábban is egy igencsak érdekes választásnak bizonyult, sőt még egy tuningbotrány is fűződött a nevükhöz, de ami tavaly újdonságnak számított, az idén már gyakorlatilag csak egy a sok közül. Ez lett az AsRock X570 AQUA sorsa is, ugyanis a konkurensek is egyre elindultak ebbe az irányba, aminek az AsRock hangot is adott.

„Unalmas volt már egy ideje. Örülünk, hogy két generáció után valakik végre már játékban vannak. #ASRock #AQUA #Z490 #X570 #Z590 #ASUS #ROG #MSI #Godlike #ThankYou #WeWillKeepOnInnovating #WelcomeToKeepUp” – ASRock

Lisa Su átvette az első ASRock X570 Aquát

Nem szokványos húzás ez az alaplapgyártók részéről, viszont a reklámvideó igencsak virálisra sikeredett, ami egy win-win marketingszituációt eredményezett. Az ASRock X570 Aquából egyébként kizárólag 1000 darab készül, az elsőt pedig maga az AMD vezérigazgatója, Lisa Su kapta meg.

https://leet.hu/?price=&stock=instock&s=geforce&post_type=product

 

×