Összehozza a világokat.

Igazi őskövületnek érzi magát az ember, ha belegondol, hogy immáron 18 év telt el a Simpsons Hit & Run megjelenése óta. Akkoriban igencsak nagy népszerűségnek örvendett a Grand Theft Autora hajazó Simpson család adaptáció. Megannyi órányi szórakozást kínált a 2000-es években Springfield virtuális mása, viszont volt egyetlen zavaró dolog, még pedig a töltőképernyők és a világok közötti átjárhatóság.

A játék különböző szakaszaiban Springfield különböző részeire látogathattunk el. A járművek segítségével pedig igencsak hamar be lehetett járni a környék utcáit. Egy új mod, amit most, 18 évvel a játék megjelenése után adtak ki, összehozta a bejárható területeket és egy világba rántotta mindet, aminek köszönhetően egy egész terebélyes térképet kapunk.

 

Az elkészült mod akkora népszerűségnek örvend, hogy egyre többen telepítik ismét, sok év után a játékot, csak azért, hogy átjárják keresztül-kasul Springfield utcáit. Őszintén szólva meg tudjuk érteni az inspirációt, szóval találkozzunk Moe kocsmája előtt este 10-kor!

A mod innen tölthető (~14 MB)

https://leet.hu/?price=&stock=instock&s=geforce&post_type=product

 

×