Gonzalo Higuain idén már az MLS-be rúgja a bőrt, de még a FIFA21-be is felidézhetjük a Realos korszakát. Ő kapta a legújabb Flashback SBC-t.

TOTY előtti tartalomcsend jellemzi ezt az időszakot. Bár új promóció nem érkezett, új lapot azért kaptunk. Íme Gonzalo Higuain Flashback lapja, ami a Real Madridos idejét hozza vissza.

A kártyáért egy 84-es csapatra lesz szükségünk, ami nem egy acélos kiadás. A market most nagyon magasan van, szóval ezért kerülhet többe az átlagosnál, de könnyen teljesíthető.

A lap amúgy minden jóval megvan áldva, amire egy befejező csatárnak szüksége van. Viszonylag gyors, jó befejezési értékekkel bír. Magas a labdakezelése, jó az ugrása és fejelése. A problémát az ereje jelenti, emiatt könnyen eltolhatják. A másik talán a passzolás lehet. Az oda vissza játéknál már lehet nem éri majd el mindig a passz a társat, emiatt pedig elhalhat a támadás. Az argentin nemzetiséggel lehet játszani, viszont a ligával már lesznek problémák. Az utóbbi időben viszont szépen megszaporodtak a jó MLS lapok, így a végén még egy elég ütős amerikai csapatot is verbuválhatunk.

Reméljük már nem kell sokat várni a TOTY megjelenéséig. A Weekend League ezen a hétvégén plusz jutalmat takar. 10, 16 és 22 győzelem esetén egy extra red picket kapunk. Ez igazából nem is feltétlen azért jó, mert jó lett volna a TOTW, hanem mert hamarabb tudunk upgradelni. Mondjuk az én pakkom utoljára borzalmas volt.

Te megcsinálod Higuain lapját?

×