Megérkezett az utoló top bajnokság liga objective lapja is. A Bundesliga csapatok Sinkgraven lapját válthatják ki a már megszokott feladatokkal.

Vihar előtti csend. Legalábbis ez jellemezte a tegnap estét, miután semmilyen új tartalom nem érkezett a FIFA21-be. Azért valamit csak adott az EA, mondjuk az utolsó liga objective játékost. A Bundesligába Sinkgraven érkezett.

A feladat elkészítésére megint a teljes szezon a rendelkezésünkre áll, és ahogy megszokhattunk nagyjából a szokásos kihívásokat kell teljesítenünk Sinkgraven kiváltásához:

  • Bundesliga Wins: Nyerj 15 mérkőzést úgy, hogy csak Bundesliga játékos van a kezdődben, Live FUT Friendly: Managerial Masterpiece játékmódban.
  • Scoring Prowess: Rúgj 30 gólt Bundesliga játékosokkal, Live FUT Friendly: Managerial Masterpiece játékmódban.
  • Assist Kings: Adj 20 gólpasszt Bundesliga játékosokkal, Live FUT Friendly: Managerial Masterpiece játékmódban.
  • Bundesliga Basics: Adj gólpasszt beadással 4 különböző mérkőzésen Bundesliga játékossal, Live FUT Friendly: Managerial Masterpiece játékmódban.
  • Feeling Finesse: Szerezz gólt Finesse lövéssel 6 különböző mérkőzésen Bundesliga játékossal, Live FUT Friendly: Managerial Masterpiece játékmódban.

A statjai amúgy nagyon rendben vannak. Amit sokan nem szeretnek, ha egy védőnél High Attack work rate szerepel, de Klaiber és Tavernier is szintén High Attacking work ratet kapott. Dribbling statjai nagyon jók, akárcsak a passzai. Mivel alacsony a fizikai ereje, ezért mindenképp az Anchort ajánlom, ami plusz sebességet és erőt is kölcsönöz a védekezési statok mellé. Elég hiányposztra érkezett az erősítés, mert Davies gold lapja után csak az RTTF szerepel, és azért az árcédula ott már picit magasabb. Sinkgraven mindenképp hiánypótló. Ha nincs még RTTF Davies kártyád, akkor mindenképp repülj rá. Másrészről egy magas értékű fodder lap.

Te kiváltod Sinkgraven kártyáját?

https://www.facebook.com/groups/323785864438538

×