Temérdek pozícióra keres embereket a Naughty Dog. Neil Druckmann is megtolta a hírt Twitteren, így lehet tippelgetni, hogy mi az új irány…

A tavalyi év egyértelműen a Naughty Dog éve volt. A 2020-as The Game Awards gálán, amit sokan a videojátékos Oscarnak is hívnak, a The Last of Us Part II lett a legnagyobb befutó. Az év legjobb játékának díját is Ellie bosszúhadjáratának ítélték oda, de a legjobb alakítást és a legjobb történetnek járó szobrocska is a fejlesztők kezében landolt.

A szóban forgó játékot pedig a Naughty Dog „követte el”, akiknek korábban más-más ikonikusnak is mondható címeket is köszönhetünk. Az ő házuk tájáról érkezett az Uncharted-sorozat, na meg a Jak and Daxter játékok, sőt még Crash Bandicoot is.

 

Most Neil Druckmann (The Last of Us, Uncharted) osztott meg egy sokat sejtető bejegyzést Twitteren, amiben arról ír, hogy egy nagyobb projekthez keresnek éppen új munkaerőt. Temérdek pozícióba lehet jelentkezni a céghez, innentől kezdve már csak az a kérdés, hogy mi kerül fókuszba.

Nem lennénk meglepve, ha a The Last of Us harmadik epizódját kezdenék el fejleszteni, ahogy az is racionálisnak tűnik, hogy készítenek egy újabb Uncharted játékot. Mindkettő óriási rajongótáborral rendelkezik, s eddig még csak halmozták a díjakat. Én személy szerint egy új Jak projektnek örülnék a legjobban…

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×