Idén februárban nem csak a holdújév lesz, de a Steam holdújévi leértékelései is elindulnak. Vajon milyen játékokat kínálnak majd akciósan?

Nagyon furcsa belegondolni, hogy egy igen hosszú és nehéz 2020 után végre 2021 van, sőt már közeleg az idei holdújév ünnepe is. Aki esetleg nem tudná, a kínai újév vagy holdújév a világ népességének egynegyede számára az év legnagyobb ünnepe, és nem csak Kínában, de Kelet-Ázsia más országaiban is ünneplik.

A Steam pedig ilyenkor szintén leárazásokat tart.

A kínai holdújév idén február 12-re esik. Amint arra számítani lehetett, a Steam holdújévi akciós időszaka is ezzel egybeesik, a fejlesztőknek kiküldött kiszivárgott e-mailből pedig kiderült, hogy pontosan mikor indul.

A Steam Lunar New Year Sale 2021 február 11-én kezdődik és február 15-ig tart.

 

Természetesen ezeket a dátumokat a Valve még megváltoztathatja, bár őszintén szólva olyan sok választási lehetőségük nincs. Ettől függetlenül ez még nem hivatalos.

Közben a Valve hivatalosan bejelentette a következő Steam Game Festivalt, ami február 3-tól február 9-ig tart. Ilyenkor rengeteg ingyenes demót lehet kipróbálni, az indie játékok megismerése céljából.

Ha viszont most rögtön szeretnél leértékelt játékokat böngészni, ne feledd, hogy Humble Winter Sale jelenleg is tart.

×