Unod már a PUBG Mobile-t, de azért mégis valami hasonló kategóriát keresel? Mutatunk néhány szuper alternatívát!

Sokunk választja a telefonos opciót, amikor esetleg valamilyen okból kifolyólag napokig nem vagyunk számítógép közelben. Kiváló választás a lövöldözős játékok kedvelőinek a PUBG Mobile, de mégis, ugyanazzal játszani állandóan… Előbb vagy utóbb, de az ember megunja.

Ha tehát valami alternatívát keresnél, itt egy kis segítség: 

1.Call of Duty: Mobile 

A Call of Duty: Mobile 2019. szeptember 30-án indult, és azóta egyre több játékos választása esik erre a szuper darabra. A játék nagyon hasonlít PC-s társaihoz és talán egy kis nosztalgiát is adhat a veterán COD-játékosoknak. Rendelkezik multi és battle royale módokkal is.

2.Fortnite

Ha készen állsz arra, hogy feszegesd a saját határaid, ez a játék Neked készült. Nagyon hasonlít a PUBG Mobile-ra, főleg a battle royale playstyle miatt, de ugyanakkor számos olyan bonyolult elemmel rendelkezik, amelyek miatt nagyon nehéz telefonon játszani. A játék lehetővé teszi különféle tárgyak törését, anyaggyűjtést és struktúrák létrehozását a Te igényeid szerint. Tudjuk közben, hogy iOS rendszereken nem érhető el a legfrissebb verzió, az Epic és az Apple balhéja miatt. Letölteni az App Store-ból sajnos nem lehet.

3.Free Fire

Talán ez a játék áll a legközelebb a PUBG Mobile-hoz. A Free Fire egy extra gyors iramú játék, amelynek dinamikája megszólalásig hasonló. Összesen 49 játékos esik le a térképre egy 10 perces meccsre. Bár a grafika tompított a társáéhoz képest, ugyanúgy élvezhető.

4.Cyber Hunter

A Cyber ​​Hunter egy sci-fi battle royale játék, amelyet a NetEase stúdiók fejlesztettek ki 2019-ben.  PC-n és mobilon egyaránt elérhető. Itt igazán szabadjára engedheted a kreativitásod, bemutathatod a mechanikai képességed a karaktered által és igazán felsőbbrendű szerepben tündökölhetsz. Ha kedveled a fantasy témát, ez a Te játékod.

Te próbáltad már valamelyik játékot a listáról? Ha igen, mi a véleményed róla?

×