Már nem kell sokat várnunk, hogy élvezhessük a vadonatúj Zombies térképet…

A Treyarch elárulta, hogy egy új, „Firebase Z” néven ismert Zombies térkép érkezik a Black Ops Cold Warba 2021. február 4-én.

 

Minden platformon ingyenesen játszható lesz.

A Dark Aether történet hivatalosan februárban kapja majd meg az első nagyobb frissítést, egyben folytatást,  jóval a várt ütemterv előtt.

Habár a játékosok már november óta vadászhatják az easter eggeket a Die Maschine-ban, a játék első Zombies térképén – egy új térkép azt jelenti, hogy új sztori is jár hozzá.

 

A Dark Aether sztori folytatódik

Éppen akkor, amikor azt hitted, hogy a Dark Aether történet következő fejezete majd csak a második szezonban érkezik meg … pokoli meglepetés éri a Zombie mód rajongóit.

Ma végre bemutatjuk a következő Black Ops Cold War zombi térképének címét és indulási dátumát: a “Firebase Z” az első évad során, február 4-én érkezik, minden játékos számára ingyenes lesz.

A világháború idején a „Projekt Endstation” webhely megsemmisítése következtében, a lengyel túlvilági sötét éteri rendellenességek kivizsgálása után, a Requiem most a legújabb sötét éteri járvány kitörési helyére fókuszál: az Outpost 25-re, amelyet „Firebase Z” kódnéven ismernek.

Rengeteg dolog van még a tarsolyunkban, amelyeket alig várunk, hogy megosszunk veletek az elkövetkező hetekben,  légy résen! ” – osztotta meg velünk a Treyarch a legújabb blogbejegyzésükben.

A Projekt Endstation a Die Maschine térképen található kutatóintézetre utal, amelyet a rajongók valószínűleg mostanára már elég jól ismernek.

Ha a játékosok teljesítették a térképen a fő küldetést, akkor láthatták, hogy a Projekt Endstation felrobbant, ezért teljesen természetesnek is tűnhet, hogy ebből érkezik majd a sztori folytatása.

Ennek ellenére még semmi sem biztos, a játékosoknak bizony meg kell várniuk a folytatást…

https://www.facebook.com/groups/blackopscoldwarhungary

×