Jogosan merül fel a kérdés, hogy mennyire jó skineket várhatunk el 1000 ponttért.

Magyar idő szerint szerdán délelőtt startolt el a Valorant legújabb fejezete, az Act 2 Episode 1. Ezúttal új pálya nem érkezett, ám végre megkaptuk a 14. választható ügynököt is. Ahogy minden új fejezetnél, ezúttal is megvásárolhatnak a játékosok egy több mint 50 tárgyat tartalmazó Battle Pass-t is.

Anybody else disappointed with the battlepass skins?
byu/FalseOrganization255 inVALORANT

Bár mindig vannak elégedetlenkedők, ezúttal több Reddit és Twitter bejegyzés alatt is eléggé parázs viták alakultak ki az aktuális felhozatallal kapcsolatban. Rengeteg felhasználó szerint ez minden idők leggyengébb Battle Pass kollekciója, még a legelsőnél is rosszabbra sikerült. Meg tudom érteni őket is, hiszen számomra is ez az első Valorant Battle Pass amit nem vettem már meg az indulás napján.

 

A másik oldalon persze mindig ott fog állni, hogy szinte egy gyenge Store-os skin áráért kapjuk ezt a rengeteg kozmetikai tárgyat, így bőven vállalható a mostani széria is. Illetve így szerezhetünk a legolcsóbban a fegyverek fejlesztésére Radianite pontokat is. Ti megvettétek már az új Battle Pass-t?

https://www.facebook.com/groups/valoranthun/

×