Sajnos időről időre előfordulnak kisebb-nagyobb hibák a League of Legends berkein belül is. Most Vandiril mutatott követőinek egy új, kellemetlen bugot.

Aki komolyabban veszi a League of Legends rangsorolt módját, az biztosan álmodozott már arról, hogy feljut Challengerbe. Ez a játék legmagasabb rangja, amit ráadásul korlátozott mennyiségű játékos érhet csak el. S ha megvan, bizony a pozíciót meg kell tudni védeni.

Most a maratoni mászást egy rendszerhibának köszönhetően többen is lerövidíthették. A játék egyik legnagyobb kritikája, hogy sokszor úgy érződik, egy jó széria után már-már szándékosan egy rossz fogad minket. Így a szintlépés döcögősen történik. A legfrissebb exploit pontosan ezt játszotta át, a lehető legtökéletesebb párosításokat adta a felhasználóknak.

 

Vandiril, a League of Legends közösség egyik rezidens hibakeresője rájött a metódusra, s még videót is készített belőle. Természetesen nem részletezte, hogy hogyan kell összehozni a szóban forgó hibát, ugyanis az ilyen jellegű „feketemágia” szigorúan tiltott. Azok, akik ilyesmivel ügyeskednek, pillanatokon belül a tiltólistára kerülnek.

A hibára még nem reagált a Riot Games, de várhatóan napokon belül érkezik a javítás. Az ilyesmit nem szokták hosszú napokig jegelni.

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×